--> Liverpool piirtää West Hamin johdolla Man Cityn yli 3 pistettä - CLSMAG.COM
Home News

Liverpool piirtää West Hamin johdolla Man Cityn yli 3 pistettä

SPONSORED LINKS

Liverpool laskeutui maanantaina iltana 1–1 tasolle West Ham Unitedissa, jättäen heidät kolme pistettä ennen toiseksi sijoitettua Manchester Cityä Premier League -tasolla.

Liverpoolin voitto olisi voinut antaa heille viiden pisteen tyynyä puolustavien mestareiden yli, mutta City voisi mennä päämäärän eroon, jos Pep Guardiolan miehet voittavat Evertonin keskiviikkona.

Meksikon kansainvälisellä Javier Hernandezilla oli pari suurta mahdollisuutta haamareille ensimmäisten 15 minuutin aikana Lontoon stadionilla, mukaan lukien Virgil van Dijkin ohittaminen aivan koko mutkille ja sitten kukoistava laukaus Redsin pitäjän Alissonin romauttaman rangaistusaukon ulkopuolelta .

Liverpool onnistui vihdoin löytämään välilyönnin kotipuolen keskikentän ja puolustuksen välillä 19. minuutilla, mutta Lukasz Fabianski pelasti helposti Roberto Firminon juoksutuksen.

Kolme minuuttia myöhemmin Liverpool pääsi aluksella, kun näennäisesti offside James Milner palveli matalaa rataa Sadio Manelle, joka kääntyi paikkaan Fabianskin ohi.

West Ham veti sen takaisin 28. minuuttiin, kun Michail Antonio juoksi Liverpoolin seinän ympärille ottamaan Felipe Andersonin lyhyen vapaapotkukäynnin ja lopettamaan ponnistelun.

Toisessa setelissä 42-minuuttisessa Declan Rice pudisti merkkinsä, mutta jätti mahdollisuuden antaa Hammersille johtoa, kun hänen otsikonsa purjehti suppeasti verkon yli.

Puoliaikojen jälkeen kumpikaan osapuoli ei aktivoinut joitakin kunnollisia rakentamisia ja mahdollisuuksia. 62. minuutissa Liverpoolin hyökkääjä Mohamed Salah ylitti Rice ja Robert Snodgrass rangaistusalueella, mutta egyptiläisen laukaus ei riittänyt Fabianskin ohi.

West Hamin myöhäinen korvaaminen entiseen Liverpoolin levyn allekirjoittamiseen Andy Carrolliin ei riittänyt isännille, jotka jäävät 12. sijalle pöydässä